Tuesday, September 07, 2010

Sahur tak hari ni?

Aku tak.. terbabas pagi tadi. Sedar2 je 5.59!!! Hampeh.. tak pernah lagi jadi camni. Dah le berbuka semalam just sepinggan mihun dgn 2 ketul kuih. Ingatkan nak makan mihun yg lebih masa sahur.. boleh terbabas lak!!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)